fredag 15 februari 2008

Tänk...


vad det är härligt när solen skiner!

Man blir så mycket piggare med en gång.

Natten har varit tung jag har haft svårt att sova. Men istället för att ligga där i sängen och vrida mig fram och tillbaka gick jag upp och satte mig framför öppna spisen som sprakade rogivande och läste det senaste numret av "Drömhem & Trädgård"

Vackra ting blandades med smarta inredningsidéer. Och så dessa trädgårdar... Jag undrar hur många timmar det lagts ner för att få dem så underbara?!

Idag när solen lyser känns det som det är vår, att det är dags att gå ut i min egen eftersatta trädgård och börja planera vilka blommor som ska blomma i min rabatt i sommar.

Jag har nämligen en rabatt utanför köksfönstret där jag bara har en perenn. De andra växterna är olika från år till år... Lite beroende på vad jag är på för humör...

Jag har sett hur grannarna som är RIKTIGA trädgårdentusiaster har varit ute i sin trädgård i flera veckors tid -från morgon till kväll- för att städa, bereda plats och planera sin trädgård.

Själv brukar jag bara göra iordning den ovan nämnda rabatten och ställa ut några krukor med blommor vi tycker om efter säsong... Resten får sköta sig självt.

Hallonbuskarna som gett rikligt med bär sedan vi flyttade hit är uppskattade av både barn och mor. Och körsbärsträden med dess vackra blommor och goda bär. Och mot hösten äpplena på sina grenar.

Men mest längtar jag efter mina vackra pioner.

Med hopp om en skön solig dag till alla!
Kram AnnicaPsst... Jag fick jättebra idéer angående killarnas rum i natt...Undrar om jag vågar berätta om dem för kärestan...??

4 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Tack kära du för så fina ord!!
Blir så glad!!

ja du, ibland hinner jag massor..o bland blir inget gjort!!

ja nu drar sig sportlovet mot sitt slut.. idag åker vi till gbg o går på universeum o botr på hotell!!Ne trädgård hinner jag inte med så bra..men ska snart ut o börja härja där med!!
Ha en härlig helg!!

Kram Millan

minblogg-jag sa...

Är också en kruk fanatiker. Skönt med så lite rabatter som möjligt . Då slipper man ju ligga på knä och rensa hela sommaren. Mycket smart... Jag odlar upp mycket själv i mina små krukor, framför allt blir det många olika sorters krydd växter. Men det lär dröja ett tag innan det blir aktuellt att sätta i gång med det . Kram Helena
P.s är det ok att länka dig ?

minblogg-jag sa...

japp länka på du !
Men två bloggar ? Vilken är den andra ? Har jag missat ngt ? Helena

Mamma Millan sa...

jjjappp...ikväll laddar jag till 1000 !!

CAROLA+Andereas= UNDERBART!!!!

Ska bli en toppen rolig kväll!!!

(Har redan tjuvlyssnat på låtarna så klart...Svt.se)

Kram Kram!!!!