tisdag 18 mars 2008

VAB

Idag har jag varit hemma med lilla J.
Han fick feber i söndags men mår nu bättre.
I morgon blir det dagis igen!
Det tycker han ska bli kul!!!
Idag har lilla J och jag hjälpts åt att städa badrummet. Jag fick sedan ett tokryck och började röja ur vårt sovrum. Gissa om det blev mycket damm som virvlade fram från ställen man inte visste fanns!!!
Det mesta i möbelväg hamnade i slutänden tillbaka på sin ursprungliga plats men ALLT är bortplockat från sängbordet och från min stora byrå. Nu funderar jag på vad jag ska göra för något kul på dessa platser.
Kanske ett vackert stilleben.
Några vackra fotoramar.
Eller...
Ja, jag vet inte riktigt...
Vi får se!
Måste oxå leta reda på mitt påskpynt som befinner sig någonstans i husets villervalla!
Det enda jag hittat är dessa porslinsägg och några påskgummor i tyg...
Känns som att det är dags att röja reda på dem.
Skärtorsdagen är ju här redan om två dagar...

Ikväll visas årets sista avsnitt av Bygglov.
Ser jag fram emot...
Ja inte att det är årets sista utan att jag ska få se programmet!
Det förgyller verkligen en trist tisdagskväll.
Gillar Mijas träffsäkra inredningar och ler och skrattar åt Matte och "tokiga" Willys hyss. Willy bor tydligen bara två tunnelbanestationer från där jag växte upp...
Medan jag väntar på att klockan ska slå åtta är jag inte sysslolös direkt. Här ska lagas mat och fixas lite med läxor.
Skulle jag mot förmodan få några minuter över tar jag nog och bläddrar igenom min älsklingstidning igen och drömmer om sommarens vackra krukor och rabatter!
~*~*~*~

Ha en skön kväll!
Kram Annica

1 kommentar:

Helena Sjögren sa...

Skönt att han är bättre nu ! Jag har också fått min Dröm hem å trädgård att bläddra i . Så fort den kommer skapar jag en helig stund med kaffe kopp å tidning, sen sjunker jag bort helt tills tidningen är utläst.
Ja du har rätt , jag är helt slut efter helgen . men sanningen att säga så har jag inte varit pigg på 2 veckor nu. Gamla symtom börjar sakta smyga sig på igen och det mesta har att göra med stress från stället som jag arbetstränar på. Kvinnan som äger stället har förmågan att stressa som en galning och lägger över tok för mycket på mig å det är inte bra. Så nu tar jag en paus , för jag vill inte ner i träsket igen. Måste bromsa nu innan det är för sent. Hoppas att det funkar för dig !? Kramen från mig !