fredag 20 juli 2007

Gult är fult!


Nja, egentligen tycker jag inte det men den gula nyans som fanns på väggarna i den övre hallen var inte mycket att hurra över! Och i kombination med den träfärgade bröstpanelen blev den inte ens en hit på svensktoppen...Brorsan och jag gick och gnällde över den lite grann. Men jag gjorde inte slag i saken att måla om förrän jag (med brorsans hjälp) lyckats övertala sambon om att övervåningens hall skulle vara utmärkt som tv/filmrum med en projektor.


Så nu är alla väggar målade vita (ja, förutom längst upp och i hörnet ovanför trappan för jag har höjdskräck och vill absolut inte klättra omkring på någon stege... men jag har blivit lovad hjälp) och jag funderar på att måla även träpanelen så småningom. Sofforna är mina favoriter från IKEA. Klippan som soffan heter gillade jag redan på gymnasietiden och den håller än idag. Roligt är det att man kan köpa nya överdrag efter tycke och smak, och då inte bara från IKEA. Idag har ju Bemz ett stort urval soff- och fåtöljöverdrag som passar IKEA:s sortiment.


När jag köpte sofforna var det med vita överdrag men jag har också kompletterat med röda för att liva upp lite. Självklart kompletterade jag med röda ljuslyktor... Senaste fyndet gjorde jag på semestern. Kuddarna inhandlades på rea och fick åka 40 mil för att bo hos mig...Sambon knorrade lite, bilen var redan ganska överfylld. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum som man brukar säga. Och det gäller även kuddar!!


Kram Annica

ö

1 kommentar:

P1 sa...

Åh, jag skulle måla panelen ljust grå... Gärna i högblank oljefärg...