tisdag 23 september 2008

Sol, sol, strålande sol.


Men så härligt att solen hälsar på och värmer en frusen själ! Redan i morse var temperaturen lite högre än den varit den senaste tiden. Bäst att passa på att njuta med andra ord! Hoppas solen lyser på dig med! Kram Annica

5 kommentarer:

annette sa...

Hallå Annica!

Sovit gott?
Menar Du att Du vid Dina unga år bangar för en tur med bergochdalbanan, gör inte jag;) Är ju underbart, för då får man skrika högt!!
Ja, jag har verkligen tagit till mej det mail Du visade igår,och jag ler och jätteglad trots skita fönster bl.a Måste nog ta tag i detta med att flytta snart,har tröttnat totalt på mitt boende;)

Ha det gott!
KraaaaaaaaaaaaaaaaaaaM

//annette

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt med sol. Tycker att städfilosofin var helt utmärkt. Passar mig helt just nu. Tyvärr kunde jag inte se bildern till, får prova att ladda om sidan så går det kanske. Hoppas att allt är bra med dig. Ska försöka hitta tillbaka till datorn så jag kan höra av mig lite oftare.

Kram Ullis

synne sa...

Hej Annica.
Så gott med sol. Det hade vi här med igår. Hoppas det blir det idag med.
Ha en fin onsdag nu då.
Kramen Synne.

annette sa...

Och var tog solen väg idag när Du är "ledig", inte snällt av den att gömma sig i dimman, idag SKALL jag tvätta fönster.

Ha det bra idag, hoppas solen tittar fram till Dej lite senare!

Kram //annette

annette sa...

Ja, det är ju ganska skönt ändå, vindstilla och ca 14 grader!!
Går trögt med fönsterputsningen, två klara.
Har istället mailat och skällt ut hyresvärden, så totalt misskötta har dessa fastigheter blivit, tänk Dej fönster som suttit i sen huset byggdes 1964, treglasfönster som ska delas, har räknat ut att jag har 33 rutor som skall tvättas på två sidor! Alla är repiga, färg och kitt flagar, så lusten att göra något är noll, dom gör inget annat åt fastighten heller, och en massa konstiga människor börjar flytta in.
Tråkigt att tidigare så bra bostäder skall förfalla när vissa ägare tar över, så nu skall jag sätta fart och söka nytt för jag har TRÖTTNAT, vill utanför stan någonstans.

Ha en fortsatt bra dag, ser fram mot Dina kort senare när Du får ny skärm, men det är som Du säger lite bleka färger här fortfarande, dröjer nog till en bit in i oktober.

Kramen //annette