tisdag 28 augusti 2007

God kväll


Efter en tuff dag är det skönt att varva ner vid datorn. Bussen från jobbet var försenad vilket gav en följdreaktion på övriga kommunikationer jag behöver ta för att komma hem. Hann med andra ord inte med pendeln och därför inte med bussen... 14 timmar från det jag klev ut genom dörren i morse till jag steg in genom den vid 19-snåret nu i kväll... Ja, ibland undrar jag verkligen om det är värt det...?!

Kul att få lite kommentarer kring bloggen. Javisst är det ett fint påslakanset,det med bilarna? (ska se om jag få till en bild med gardinerna och ändknopparna oxå, för sådana har jag oxå matchande )Jag tror precis som du skriver att jag köpte det förra säsongen eller nåt... Angående fåtöljen så var det ungefär ett år sedan jag köpte den men jag såg den nu senast jag var på IKEA. Och det var bara för en månad sedan. Om jag inte minns fel fanns den tidigare i mörkblått men när jag skulle handla var den vit.

När vi är inne på roliga och fina möbler undrar jag om du sett den fina bilsängen som något postorderföretag säljer? Minns inte tvärsäkert men tror det var Haléns. Ser ut som en formel ett och finns i två olika färger... (japp, det var Haléns, kollade sidan nyss http://www.halens.se/ )Lägger upp bilden så du kan se hur den ser ut...

Hoppas ni kryar på er från förkylningen omedelbums. Här har T varit förkyld och tappat rösten. Jennifer åkte oxå på en släng och småkillarna var lite snoriga efter första dagisveckan. Jag har klarat mig än så länge...men det är väl bara en tidsfråga:)

Nu tigger T om att få låna datorn så jag får väl ge mig... Måste ju upp vid halv fem imorgon igen så det är snart sovdags.

Kram Annica
ö


1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan vännen!
Tack för tippset, den va as cool:o) Men jag får avvakta med den då karln tänkte snickra ihop något liknande själv...... man jätte bra och veta att den finns om det skulle behövas;o) Idag ska vi tok packa för vi sticker på semester vid 5 imorgon... ska bli så skönt att komma ifrån! Så jag har väll lite läsning att ta igen. Ta hand om er. Kramisar T