fredag 17 september 2010

Det låg


ett vykort i min brevlåda igår när jag kom hem från jobbet. Ett mycket uppskattat sådant från en mycket kär vän som fått fly hösten för en vecka i grekland. Jag önskar hon kunde fått stanna längre i solen och värmen, bland alla sevärdheter och utan alla måsten. För det är hon värd, denna undrbara person som jag ser lite som min räddare. Kram Annica .

2 kommentarer:

annette sa...

Nu överdriver Du starkt, jag är ingen underbar person, en allra högst vanlig person.
Dock en person som bryr sig om dom hon tycker om.
Vet Du vad som är fel med kortet!?
Jo, Du borde sitta på den stolen och jag på den andra i ett soligt och vackert land och prata om det ville eller bara sitta tysta om vi ville det!
Jag vet en person som inte tycker jag är underbar, nämnligen den som är ansvarig för min vallokal, var där nu.
Där ligger alla valsedlar precis öppet, alla som är där och skall välja plus dom som sitter som valförättare kan se precis vilka valsedlar Du tar!!
Jag protesterade och undrade om jag inte hade rätt till att välja det parti jag ville utan att övriga närvarande såg det.
Ingen hade reagerat tidigare, men lite lamt så kunde hon hålla med, men då tyckte hon att jag skulle ta en av alla och kasta resten!!!!
En yngre kvinna som kom efter mej, sa då ifrån att hon oxå reagerat starkt på hur det var upplagt, plus att hon då protersterade ur miljösynpunkt mot att ta alla och slänga;)
En av dom övriga valförättarna höll med mej helt och skulle ta det högre upp. Hon tackade för att vi hade synpunkter, och egentligen tror jag inte att det får gå till så här!!
Är förbanne mej inget demokratiskt val om alla boende runt om vet att jag troligtvis röstar väldigt annorlunda än många andra boende i området!!
Så underbar är jag;)

(Är dygnförkyld)

Varma KRAMAR!

annette

annette sa...

Så långt det blev;)