söndag 1 februari 2009

Snart hemfärd


Härligt väder bjöd gårdagen på. Sol och klarblå himmel. Idag kom snö och blåst istället. Kan väl säga att jag föredrog gårdagens väder... Helgen har bjudit på sightseeing med buss, tåg och till fots. Vi har shoppat, myst och även hunnit se bundesligafotboll på olympiastadion. Nu äter vi nåt och väntar på planet hem. På återseende. Kram Annica

5 kommentarer:

annette sa...

Så trevligt med reserapport via mobilen, så bra Er helg verkar ha varit och så mycket Ni hunnit med, t.om fotboll, undrar vad Du shoppat;)
Blir sen kväll innan Ni kommer till Kolmården där säkerligen i alla fall fyra stycken barn väntar och längtar efter Er!

Kramelikram //annette

synne sa...

Inget vidare väder med andra ord. Det är kallt här med. 12 minus just nu. Tror ni hade bättre väder hos er.
Ha nu en fabelaktig trevlig resa hem.
Ta hand om er.
Kramen Synne.

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att få höra från er resa. Är ju så spänd på vad du fått med dig hem. Vilken otur med datorn. Tur att man kan blogga med mobilen också, *s*. Ni har ju verkligen haft otur med tekninska saker, är ju så mycket som gått sönder. Här har faktiskt solen skinit idag men det har varit kallt. I morse var det -17, hu.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

annette sa...

VÄLKOMMEN hem, tråkigt att det strulade på hemresan, hoppas Du piggnar till och får en bra fortsättning på veckan!!
Skall nu "hoppa" i sängen, ta en Iprén mot vad som troligtvis är en lättare "släng" av influensa, men ont krut förgås ju inte så lätt som bekant.

Kramelikram //annette

annette sa...

Hemfärd ja, det var då får vi inte se några bilder från resan?? *fniss*
Mår som jag förtjänar,idiot som jag är så förstår jag inte Ditt och Violas fniss åt min VITA Tulipan, den är vit och står i en vas här hemma, sedan har jag busat med den i Element 6 förstås, lite kul måste jag ju ha, ha!

Kramen //annette