fredag 12 juni 2009

Regnig skolavslutning


Regnet öste ner medan vi firade att sommarlovet börjat. Eleverna var finklädda och hade glatt humör trots vädret. Jag fick denna fina bukett och en bok som tack för denna termin. Dagen avslutades med champagne. Nu är jag på väg till min farfar som fyller är idag. Ha en bra dag. Kram Annica

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Underbar bukett. Här regnade det också så vi fick vara inne. Är ju så mycket finare att vara ute. Nu har äldsta sonen slutat nian och jag undrar vart alla år tagit vägen. Jag har då inte sett dem. Hur går det med jobbet?

Kram Ullis

annette sa...

Så fin bukett Du fick, hoppas den håller sig länge så Du har vackra blommor att njuta av i väntan på att vi får vackert väder och kan plocka blommor själva, hoppas Du hade en trevlig dag hos Din farfar!

Kramen //annette

annette sa...

Tack för att Du tycker om bilderna, skitkul med Macro och att beskära lite på bilderna, men det är satan svårt att ställa in skärpan manuellt:)
Den boken Du fick med från Dina farföräldrar lät väldigt intressant, måste vara så roligt att veta så mkt om sitt ursprung, kanske däeför Du Du har dragning till vatten;)
Själv vet jag inte ett jota, men det får ju gå det med tills vidare i alla fall.

Ha nu en skön söndag, hoppas vi får fint väder.

KRAMAR!

annette